DrankenBoutique.nl gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij DrankenBoutique.nl nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Akkoord Privacy beleid

Product: Martell XO 70cl
Prijs p/s: € 159,95

Aantal:

Totaal: € 159,95

Martell XO 70cl

Cognac

Martell is een van de oudste en grootste cognachuizen. Vanaf het begin heeft het bedrijf altijd aangedrongen op beheersing van het gehele productieproces voor haar eaux-de-vie van de distillatie tot aan het bottelen. Alleen eaux-de-vie gedistilleerd uit de beste groeigebieden van de AOC regio, met name de Borderies, worden gebruikt voor het blenden.
 
Martell X.O is een krachtig symbool van inspiratie ontstaan uit de visionaire geest van Jean Martell. De combinatie van elegante Borderies met de kracht van Grande Champagne maakt Martell een uitstekende X.O met een kenmerkende Martell stijl.
 
 
Martell XO 70cl kunt u online kopen voor een scherpe prijs bij DrankenBoutique.nl. DrankenBoutique.nl is de online slijterij waar u alle reguliere, luxe en exclusieve dranken kunt bestellen tegen aantrekkelijke aanbiedingsprijzen.
 
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen op Dordtselaan 171-C te Rotterdam. Heeft u vragen? Bel dan naar 010 4844 521.


Martell VS cocktails

Cognac

If you like this, let's try these!